Κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον «Αγιαξ» της Ηπείρου…

Το «δώρο» του Αλέξανδρου Πασχαλάκη δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Παναθηναϊκός, που νίκησε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κι έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Super League. Ο Μάρκους Μπεργκ στο 38΄και στο 75΄, ο Λουντ στο 54΄ και ο Λέτο στο 88΄ ήταν οι σκόρερ του «τριφυλλιού». Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο ΠΑΣ, καθώς αποβλήθηκε στο 22΄ ο Πασχαλάκης, ενώ στο 68΄ τέθηκε νοκ άουτ ο Ακόστα (τράβηγμα) χωρίς να αντικατασταθεί λόγω του ότι ο Πετράκης είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.
Η προβληματική εμφάνιση των «πρασίνων» στην αρχή της αναμέτρησης εξελίχθηκε σε μία άνετη επικράτηση, όχι γιατί η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο, αλλά διότι βοηθήθηκε πάρα πολύ από την αποβολή του τερματοφύλακα Πασχαλάκη στο 22΄. Με 10 παίκτες οι Γιαννιώτες δέχτηκαν το πρώτο γκολ πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο με το…καλημέρα στην επανάληψη, οπότε ήταν αδύνατο γι΄ αυτούς να αντιδράσουν στη συνέχεια, γνωρίζοντας την πρώτη εφετινή τους ήττα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σελίμος (Λακωνίας), βοηθοί του οι Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), ενώ τέταρτος ο Ευαγγέλου (Αθηνών).
Κίτρινες: 50′ Κουλιμπαλί, 73′ Μολέδο – 73′ Μπέριος.
Κόκκινη: 22′ Πασχαλάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Μολέδο, Ιβανόφ (34′ Βιγιαφάνιες), Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ (58′ Εμποκού), Λέτο, Μπεργκ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Ναδάλες, Κούτρης (62′ Ζάιρο), Κοζορώνης, Γιάκος (46′ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Μαμπουλού (26′ Περιστερίδης), Κόντε.

Spread the love