Σούπερ Λίγκα: Δημήτριος Σαραϊδάρης ο εκλεκτός για την ΚΕΔ…

Ο πρώην διεθνής βοηθός είναι ο εκλεκτός της Σούπερ Σούπερ Λίγκας στη νέα ΚΕΔ * Λευκό ψήφισε ο Παναθηναϊκός, Κάκο πρότεινε η ΑΕΛ

Η συγκέντρωση των «μικρομεσαίων» ή το… παρασυμβούλιο, όπως το χαρακτηρίζουν ορισμένοι, είχε δείξει ως εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκας στη νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον Δημήτρη Σαραϊδάρη. Τελικά αυτό έγινε και στο κανονικό Διοικητικό Συμβούλιο…

Ο πρώην διεθνής βοηθός της ομάδας του Κύρου Βασάρα είναι και επίσημα ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΚΕΔ από το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8), αφού αυτόν επέλεξε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. του διοικητικού φορέα της μεγάλης κατηγορίας. Ωστόσο, ο εκλεκτός που θα μπει για τους ορισμούς στην τριάδα της ΚΕΔ κατά το ισπανικό μοντέλο (έναν αρχιδιαιτητή ακόμα θα επιλέξει η ΕΠΟ και ο τρίτος επιδιαιτητής θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής Σούπερ Λίγκας και Ομοσπονδίας) δεν απολαμβάνει τη σύμφωνη γνώμη και των 16 ομάδων. Και αυτό διότι ο μεν Παναθηναϊκός διαφώνησε (ελέω τον εξαιρετικών σχέσεων του Σαραϊδάρη με τον Βασάρα) και ψήφισε λευκό, ενώ η ΑΕΛ πρότεινε τον Τάσο Κάκο.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας μετά το Δ.Σ. ανέφερε τα εξής: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2016-17 θα οριστεί μετά τους αγώνες των ομάδων της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA αυτή την εβδομάδα.

2/ Εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ επιλέχθηκε ο κ. Δημήτριος Σαραϊδάρης».

Να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ. δεν εμφανίστηκαν οι Πανόπουλος από την Ξάνθη και Κωστούλας από τον Παναιτωλικό (οι δύο ομάδες βέβαια εκπροσωπήθηκαν). Αντίθετα το παρών έδωσε ο Κούγιας για λογαριασμό της ΑΕΛ, η οποία είχε διαφωνήσει και αποχωρήσει από την άτυπη συνεδρίαση των «μικρομεσαίων».

Spread the love