Ισοπαλία με ξύλο στη Λάρισα

Στο 1-1 έμειναν ΑΕΛ και Ατρόμητος * Σύρραξη μεταξύ των παικτών προς το τέλος

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA με τον Άγγελο Αναστασιάδη να χρησιμοποιεί αρκετούς ποδοσφαιριστές του παρόλο που η ομάδα του παίζει ξανά την Τετάρτη (3/8) κόντρα στον Πανιώνιο.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ με τους «βυσσινί» να ανοίγουν το σκορ στο 15′ με γκολ του Βαρέλα και να ισοφαρίζονται από τους Περιστεριώτες στο 68′ με εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου.

Προς το τέλος οι δύο ομάδες έψαξαν τη νίκη και τελικά στο 85′ ο Μασούρας προσπαθώντας να ανακόψει αντεπίθεση τράβηξε τον Λημνιό. Ο τελευταίος κάτι είπε στον πρώτο και εκείνος αντέδρασε με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο, Κοντόρ, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Γιαννιτσάνης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μονιάκης, Χοτζάλι, Ουρτάδο, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Καρατάσιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Γκουγκούδης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κοντοές, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος Δ., Βασιλείου, Μπάγκα, Μπαστακός, Λημνιός, Λαζαρίδης (Κ20).

Spread the love