ΟΦΗ: Νέα αναβολή στο παιχνίδι της Επισκοπής

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα (21/3) η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ για τον χαμό της Αμαλίας Βαρδινογιάννη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.
Οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν χαρακτηριστικά ότι θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία της την Τετάρτη (23/3) και θα καταθέσουν στεφάνι, ενώ αναφέρουν ότι έκαναν αποδεκτό το αίτημα της Επισκοπής για την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα, σεβόμενοι την προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:
«Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, με ανακοίνωση της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, για τον χαμό της Αμαλίας Βαρδινογιάννη.
Αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΟΦΗ θα παραστεί στην κηδεία που θα γίνει την Τετάρτη (23/3) στην Επισκοπή Ρεθύμνου, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της, ενώ θα καταθέσει και στεφάνι.
Ο ΟΦΗ σεβόμενος την προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο σύλλογο, αποδέχθηκε αμέσως το αίτημα της Επισκοπής Ρεθύμνου για την αναβολή του αγώνα Επισκοπή-ΟΦΗ που επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη (23/3) στην Επισκοπή Ρεθύμνου».

Spread the love