Και η παράδοση καλά κρατεί

Το πλεονέκτημα που έχει έναντι των υπολοίπων διεκδικητών για την κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα play offs διατήρησε ο Πανιώνιος.

Οι Νεοσμυρνιώτες με το γκολ του Καραμάνου στο 84′ αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε προηγηθεί με τον Μπράνα Ίλιτς στο 23′,στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής της Super League.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το γκολ του Καραμάνου βοήθησε τους Νεοσμυρνιώτες να φύγουν όρθιοι για άλλη μία χρονιά από τους «Ζωσιμάδες» και να συνεχιστεί ένα αήττητο σερί που κρατά από τις 22 Μαΐου του 1983!
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος (Λάρισας), βοηθοί οι Νταλούκας (Τρικάλων) και Κουρέντας (Τρικάλων), ενώ τέταρτος ο Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας).
Κίτρινες: 37′ Σκόνδρας, 74′ Μανιάς – 65′ Ρισβάνης, 76′ Ανσαριφάρντ, 90’+1 Οικονόμου
Κόκκινη: 76′ Μανιάς – 78′ Ρισβάνης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες (90′ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Ίλιτς (90′ Ηλιάδης), Μανιάς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (64′ λ. τρ. Χαλκιαδάκης), Κόρμπος, Καθάριος (59′ Τζανδάρης), Μπακασέτας, Μασούρας (46′ Ανσαριφάρντ), Καραμάνος.

Spread the love