Δεν τα κατάφερε ο Κισσαμικός, παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Λαμία


Xωρίς νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η σαββατιάτικη (12/3) αναμέτρηση στο Μάλεμε μεταξύ Κισσαμικού και Λαμίας για την 23η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Φθιώτες έπιασαν στην τέταρτη θέση τα Τρίκαλα με 37 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου διατηρείται στην έκτη θέση με 34.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα και το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η δύναμη, ενώ σε ό,τι αφορά τις καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αυτές ήταν ελάχιστες.
Ουσιαστικά, μόνο στο 35′ καταγράφηκε μια σημαντική στιγμή, καθώς ο Αυγενικού εκτέλεσε κόρνερ για λογαριασμό των γηπεδούχων και η κοντινή προβολή του Σελινιωτάκη πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη, το ματς εξελισσόταν και πάλι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αν και οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού πλησίασαν στο 0-1 στο 67ο λεπτό, όταν ο Μίλιεβιτς έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε, αλλά ο Λαζαρίδης νίκησε στο τετ α τετ τον άσο της Λαμίας.
Από εκεί και πέρα, δεν συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο και το 0-0 προέκυψε φυσιολογικά με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλάνας του Συνδέσμου Μεσσηνίας με βοηθούς τον Λάμια του Συνδέσμου Μεσσηνίας και τον Πάγκαλο του Συνδέσμου Λασιθίου.
Κίτρινες: 81′ Σελινιωτάκης, 83′ Σταθάκης – 64′ Μπαλού, 88′ Μπουλούλης.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (70′ Μάνιας), Βαττής (84′ Ποσίνκοβιτς), Μάντζης (62′ Ποκόνγκ), Σπαλίδης.
ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Καραγιάννης (73′ Νατσιόπουλος), Πίντο, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού (65′ Μπουλούλης), Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Κυριακόπουλος (78′ Παπαργυρίου).

Spread the love