Έχασε και από την Καλλιθέα ο ΑΟΧ στα Χανιά…

Με γκολ του Αλέξανδρου Σμυρλή στο 53ο λεπτό, η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 των Χανίων στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων την Κυριακή (13/3) και επανήλθε στις επιτυχίες, έπειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη.
Η επιστροφή του Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ δεν σταμάτησε την κατηφόρα με αποτέλεσμα, η Χανιώτικη ομάδα να συμπληρώσει 12 ματς χωρίς νίκη (σ.σ. εκείνες με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου δεν επετεύχθησαν εντός αγωνιστικού χώρου) και, πλέον, μπαίνει σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή στη Β’ Εθνική.
Η Καλλιθέα, από την πλευρά της, πανηγύρισε για πρώτη φορά εκτός έδρας μετά τις 31 Ιανουαρίου και μείωσε σε απόσταση αναπνοής τη διαφορά από την 4η θέση, στην οποία συγκατοικούν Τρίκαλα και Λαμία.

Καλή η διαιτησία του Μανούχου και των βοηθών του, δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του 64ου λεπτού, όταν ο Χατζηλιάδης έπεσε στην περιοχή της Καλλιθέας.
Κίτρινες: (37’ Νύκταρης, 43’ Ιωαννίδης – 22’ Κατσικογιάννης, 72’ Λεβέντης)
Οι συνθέσεις των ομάδων
XANIA (Θωμάς Γράφας):
Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Νύκταρης (61’ Σάντερσον), Μασάδο, Παλιάτσιος, Χατζηλιάδης (85’ Καμινιώτης), Τσούτσης, Γκέσιος.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταματόπουλος, Λεβέντης, Μουκτάρης, Νόνης, Τεγούσης, Κατσικογιάννης (80’ Μπούζας), Γκίνη, Σμυρλής (88’ Τσίπρας), Μασένα, Ντουρμισάι (72’ Σταύρου).

Spread the love