Σπουδαίο «διπλό» της Κέρκυρας 0-1 τον Κισσαμικό στα Χανιά!

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέρασε νικηφόρα από το «Μάλεμε» την Κυριακή (24/1), επικρατώντας 1-0 του Κισσαμικού και έτσι πλησίασε στους δύο βαθμούς τους πρωτοπόρους «βυσσινί» και απέχει έναν από τον δεύτερο Απόλλωνα.
Οι Φαίακες ήταν καλύτεροι κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ευτύχησαν να προηγηθούν με το… αυτογκόλ του Γιαννίτση μόλις στο 11ο λεπτό. Πάντως, θα μπορούσαν να έχουν πάρει και πιο άνετη νίκη, αν η προσπάθεια του Ανδρεόπουλου λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης δεν σταματούσε στο δοκάρι.
Αντιθέτως, την πάτησε η Καλλιθέα, καθώς αν και βρέθηκε μόλις στο 4ο λεπτό μπροστά στο ματς με τον τελευταίο της βαθμολογίας, Πανελευσινιακό, έχασε με 2-1 και έμεινε αρκετά πίσω στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην τριάδα.

Πάντως, έχασε την ευκαιρία να την ξεπεράσει η Λαμία, καθώς γνώρισε την ήττα στην έδρα του Αχαρναϊκού με 1-0 και διατηρήθηκε στο -1 από τους «κυανόλευκους».

Μετά και την αναπάντεχη ήττα της Καλλιθέας, η Ζάκυνθος συνεχίζει… αγκαζέ με τον Πανελευσινιακό, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της από τον Παναιγιάλειο με τον Λινάρδο να «χτυπάει» στο 63ο λεπτό.

Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως αναμενόταν, από την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Μαγνησία, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν σε αυτό το σκορ από το πρώτο μισάωρο. Το τελευταίο ματς στην Football League για τους γηπεδούχους, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα και ενώ αγωνίστηκαν με μόλις 9 (!) παίκτες στο σημερινό και μόνο αναπληρωματικό στον πάγκο τον τερματοφύλακα, Χρυσοστομίδη.

Στο 0-0 «κόλλησαν» Αγροτικός Αστέρας και Παναχαϊκή, με τους Πατρινούς που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα να είναι πλέον εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής
Σάββατο 23/01
Χανιά-Λάρισα 0-0

Τρίκαλα-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(74′ Φατιόν)

Κυριακή 24/01
Καλλιθέα-Πανελευσινιακός 1-2

(4′ Φράγκος/8′ Πλαβούκος, 37′ Γιαννιτσάνης)
Αχαρναϊκός-Λαμία 1-0
(62′ Μπέλιτς)
Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή 0-0
Κισσαμικός-Κέρκυρα 0-1
(11′ Γιαννίτσης αυτ.)
Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος 0-1
(63′ Λινάρδος)
Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3
(7′ Τζέκος, 11′ Μούκα, 29′ ΣΚαθαρούδης)
Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 3-0 α.α.

Η επόμενη (17η) αγωνιστική
Λάρισα-Αχαρναϊκός
Πανελευσινιακός-Λαμία
Παναχαϊκή-Καλλιθέα
Παναιγιάλειος-Χανιά
Αναγ. Καρδίτσας-Κισσαμικός
Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων-Πανσερραϊκός
Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας
Εργοτέλης-Ζάκυνθος

Spread the love