Με «10» η Γόρτυς συνέτριψε τον Αστέρα!

Συνεχίζει το αήττητο σερί της η Γόρτυς, κάνοντας το 3Χ3 από την αρχή της χρονιάς και είναι έτοιμη να μπει και να διεκδικήσει την άνετη παραμονή της, κάνοντας συνάμα του φίλους της να αναρωτιόνται τι θα γινόταν αν είχαν προσλάβει το Ανωγειαννάκη νωρίτερα στη θέση του προπονητή.
Παίζοντας για παραπάνω από μια ώρα με παίκτη λιγότερο αφού στο 30΄ο διαιτητής της συνάντησης αντί να δώσει το πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Ξαγοραράκη είδε θέατρο του παίκτη και τον έστειλε στα αποδυτήρια με την 2η κίτρινη κάρτα.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και η πρώτη ήταν αυστηρή έως ανύπαρχτη αφού ο παίκτης της Μυρτιάς στον οποίο υποτίθεται έγινε το φάουλ ήταν σε καταφανή θέση οφσάιντ το οποί δεν υπέδειξε έγκαιρα ο πρώτος βοηθός.
Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ:
61΄Τζέρτζι, 75΄ Κουκάκης (πεν.), 81΄ Τσαγκαράκης, 90+ Δαλακιάρης
Δοκάρια: 70΄ Καουκάκης
Διαιτησία: Με λάθη η διαιτησία του Γιώργου Κουναλάκη που και στην υποδείξει του πέναλτι χαρίστηκε στον τερματοφύλακα , αφού ανέτρεψε εντός της μικρής περιοχής, τον Δαλακιάρη την στιγμή που ήταν έτοιμος να πλασάρει στην κενή εστία.
Κόκκινες: 30΄Ξαγοραράκης (2 η κίτρινη)
Οι ενδεκάδες των ομάδων:
Γόρτυς(Στέλιος Ανωγειαννάκης): Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Ξαγοραράκης, Χαλκιαδάκης Α., Γκουζιώτης, Τζιώτης, Καουκάκης, Δαλακιάρης, Χαλκιαδάκης Γ.(46′ Τζαγκαράκης), Τζέρτζι(85′ Αραβιστάνης), Δημήτρης
Ένωση Αστέρα Κοροίβου(Μανώλης Συντιχάκης): Πολυχρονάκης(72′ Παπαδάκης), Καλογεράκης, Νικολάρας, Καραταράκης, Χρηστάκης(22′ Κοτζιάς), Κουκάκης Ν., Κουκάκης Δ., Κοκκινάκης, Πίττης, Τσαλίχης(65΄Σταυρακάκης), Τριανταφυλλάκης.

Spread the love