Μάλλον δεν το έχουν  πιάσει το νόημα εκεί στο Ζαρό.

Έβγαλαν ανακοίνωση οι διοικούντες και κράζουν τις ομάδες που αδυνατούν να μπουν στο μητρώο του κ. Αυγενάκη, χωρίς να σκεφτούν ότι μπορεί κάποιες ομάδες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά για να ακολουθήσουν κάποιες παράλογες απαιτήσεις όπως π.χ. την ασφάλιση του βοσκού, του γεωργού, του καφετζή –προπονητή κ.λ.π. Δεν έχουν κατανοήσει ότι δεν έχουν όλες οι ομάδες την τύχη να έχουν χορηγούς τα ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ, ΡΟΥΒΑΣ και δεν ξέρω ποιους άλλους που του δίνουν 50 – 100.000 ευρώπουλα για να ξεκινήσουν την σαιζόν.

Μάλλον έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται τι έχει συμβεί στην ομάδα τους, όχι μια αλλά δυο φορές στο παρελθόν. Τώρα αν εννοούν ότι οι ομάδες που δεν έχουν τους ανωτέρω χορηγούς να εξαφανιστούν, αυτό δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση όπως νομίζουν, αλλά οδηγούν σε καθεστώτα άλλων εποχών του «Αποφασίζομεν και διατάζομεν

Καλό βράδυ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ ΑΟ ΖΑΡΟΣ

Με αφορμή την αδικαιολόγητη διακοπή των πρωταθλημάτων και την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν Διοικήσεις, αθλητές και ποδοσφαιριστές, το ΔΣ του Α.Ο.Ζαρου προβαίνει στην παρακάτω ανακοίνωση:

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΏΟ!!!

Είναι πλέον κοινά αποδεκτό ότι η κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει ξεπεράσει το όριο της αγανάκτησης, τόσο για τους αθλητές και προπονητές, όσο και για τις Διοικήσεις των Σωματείων!

Δεν αντέχουμε άλλο να παρακολουθούμε ως θεατές μια αδικαιολόγητη διαμάχη, εις βάρος του αθλητισμού!

Κανείς δεν είπε ότι όλα είναι ρόδινα στον αθλητισμό και δη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Όμως, ας μην υπεκφευγουμε!

Δεν φταίει το Μητρώο που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει και περιμένει να ταφεί!

Εμείς στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρού ,όπως και σε δεκάδες άλλα σωματεία δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το αυτονόητο!

 Σεβαστηκαμε το νέο νόμο, ακολουθήσαμε το χρονοδιάγραμμα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ενταχθηκαμε σε αυτό.

Σε μια προσπάθεια βελτίωσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είμαστε αρωγοί.

 Αυτό επιτάσσει εξάλλου και ο ρόλος μας ! Να συμβάλλουμε στην βελτίωση και εξέλιξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού εν γένει. Όχι να είμαστε αρνητές, χωρίς λόγο!

Ο Αθλητικός Όμιλος Ζαρού ήταν είναι και θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που είναι στην σωστή κατεύθυνση ως προς  τον σκοπό που υπηρετούμε και απέναντι σε κάθε κίνηση που αποτελεί τροχοπέδη για το άθλημα!

Δώστε το πράσινο φως, ΤΩΡΑ για έναρξη των πρωταθλημάτων!

Το έχουμε ανάγκη όλοι. Το έχει ανάγκη η κοινωνία!

                              ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Spread the love