Κάπου κάποιοι έχουν μπερδέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πολιτική

Μιχάλης Γαρεφαλάκης«Ο Γιάννης Ασσαριωτάκης είναι ένας εραστής του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου ,αυτό το οποίο τον διακρίνει είναι το ήθος του και ο σεβασμός τον οποίο δίνει προς τον Συνάνθρωπο του» .

Αγαπητέ φίλε Μιχάλη έχει μπλέξει το ερασιτεχνικό με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως και ο πρόεδρος που θαυμάζεις. Μάλλον πρόεδροι σαν τον εν λόγω κύριο και αυτόν της Δαμάστας τα περασμένα χρόνια, και πολλοί άλλοι, έχουν καταστρέψει και καταστρέφουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δες προσεχτικά το μπάτζετ του Πόρου και τους παίχτες του ρόστερ του και βρες μου τους ερασιτέχνες.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι ο πρόεδρος στον οποίον αναφέρεσαι, δικά του είναι τα λεφτά και αφού δεν μιλάει κανένας παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου, καλά κάνει. Τίμιος ναι, Καλός άνθρωπος ναι. Αλλά όχι και εραστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου…

Ολόκληρο το σχόλιο  του Μιχάλη Γαρεφαλάκη πρώην διαιτητή, πρώην πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Ηρακλείου και ένθερμος οπαδός του Υφυπουργού.

Φίλες και Φίλοι,

Σας Κοινοποιώ την συνέντευξη του Προέδρου του Πόρου Γιάννη Ασσαριωτακη  στον Θάνο Μπλουνα  στην Εκπομπή του στην ΕΡΑΣΠΟΡ

Ο Γιάννης Ασσαριωτακης είναι ένας εραστής του Ερασιτεχνικου Ποδοσφαίρου ,αυτό το οποίο τον διακρίνει είναι το ήθος του και ο σεβασμός τον οποίο δίνει προς τον Συνάνθρωπο του .

Ο Τοπικός Χαλίφης μετά την βοήθεια την οποία είδε από πολιτικό γραφείο, η οποία έγινε προς εκδίκηση αλλού πολιτικού γραφείου έχει στρέψει το μίσος του εναντίον του giannis.

Με ανώνυμα σχόλια όπως συνηθίζει δείχνει το μίσος του . ..

 Ο λόγος;

Γενικά οι χαλιφηδες όταν καταλάβουν ότι κινδυνεύουν, και επειδή τρέμουν την Νομοθεσία και τους ηθικούς πολίτες,αρχίζουν  την βρώμικη και ελεεινή νοοτροπία τους, να κανουν  την  ανανδρη επιθεση τους .

Για να  δούμε την συνέχεια του χαλιφατου ,διότι με εξαίρεση τον χαλίφη υπάρχουν ηθικοί άνθρωποι στο Χάλιφατο…

Ένα πουλάκι μου είπε ότι άρχισαν κάποιοι να μην βλέπουν με καλό μάτι τον χαλίφη…

Έχουν κουραστεί με όλα αυτά …

Spread the love