Στη Λαμία ο Υιός Πετράκης…

Πήγαιναν για το μπαμπά, δεν πρόλαβαν και αρκέστηκαν στον Υιό οι Λαμιώτες.
Τον Γιάννη Πετράκη τον ήθελε διακαώς ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και περίμενε πως και πως την ευκαιρία για να ξαποστείλει τον Μάτζιο, αλλά για κακή του τύχη οι συγκυρίες δεν το επέτρεψαν, με αποτέλεσμα οι Κύπριοι του Απόλλωνα Λεμεσού να καταφέρουν να πάρουν τη συγκατάθεση για συνεργασία από τον βραβευμένο προπονητή.
Αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας με το μπαμπά ήταν η άμεση πρόσληψη του υιού Γιώργου Πετράκη πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της παραίτησης Μάτζιου.
Έτσι, είχαμε την ανακοίνωση της Λαμίας λίγες ώρες αργότερα για την την πρόσληψη του Γιώργου Πετράκη στην τεχνική ηγεσία, ενώ η είδηση ήταν γνωστή ώρες πριν. Η ομάδα της Φθιώτιδας εμπιστεύτηκε έναν νεαρό προπονητή, ο οποίος νωρίτερα αποχαιρέτησε τον Καραϊσκάκη Άρτας και τη Super League 2. H σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο προπονητή, Γιώργο Πετράκη ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Spread the love