Δίκαιη μοιρασιά στην Τρίπολη (highlights)

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου, των δύο ομάδων που διεκδικούν την τιμητική «πρωτιά» στα play out της Super League.
Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της αρκαδικής πρωτεύουσας, με αρκετό πάθος και δύναμη που φαίνεται και από τις συνολικά 9 κίτρινες που έδειξε ο διαιτητής Τσαμούρης.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό όταν ο Λουίς Φερνάντεθ πέρασε έξοχη ασίστ στον Πασαλίδη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά το νεαρό Μανδά.


Όμως, ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Σπύρου Ρισβάνη μετά από σέντρα του Ροντρίγκο Γκάλο. Το σκορ έμεινε αναλλοίωτο έως το τέλος του αγώνα, το ίδιο και η κατάταξη των play out με τον Αστέρα να έχει 35 βαθμούς και ο Ατρόμητος έναν (αλλά κι ένα ματς) λιγότερο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσαμούρης (Πειραιά), με βοηθούς τους Σίπκα (Σάμου) και Κωνστάντιο (Εύβοιας). Υπεύθυνος VAR ήταν ο Τζήλος (Λάρισας) και AVAR ο Τζιώτζιος (Θράκης). Τέταρτος ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου).
Κίτρινες: 37′ Μπέλοκ, 83′ Πασαλίδης – 7′ Γούτας, 30′ Κιβρακίδης, 39′ Μανούσος, 55′ Μπαένα, 65′ Κατράνης, 72′ Βέλλιος

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (46′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπέλοκ (90+2′ Αντζουλάς), Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87′ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαράλες.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης (27′ λ.τρ. Μπαένα), Γκάλο (86′ Ούμπιντες), Μανούσος (71′ Μανούσος), Ανδρούτσος (71′ Ραμπέλο), Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης).

Spread the love