Τα είχε όλα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ

Τα είχε όλα η Γενική Συνέλευση που οργάνωσε η ΕΠΣΗ στο Ατσαλένιο, εκτός βέβαια από τους προέδρους των σωματείων οι οποίοι ήταν ελάχιστοι.
Ανάμεσα τους ξεχώρισαν ο Βασίλης Κουβίδης της Τυλίσου, που ζήτησε να πληρώσει η ΕΠΣΗ τη διαιτησία, η ιδέα άρεσε στον πρόεδρο που υποσχέθηκε να κάνει πρόταση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κατσαμπά που ζήτησε να μιλήσει, αλλά μάλλον κανείς δεν κατάλαβε τι είπε, ο Μανουσάκης από τις Ασίτες, ο παραιτημένος Γ.Α. της Μινωικής κ. Διλβόης που κάτι πήγε να πει αλλά δεν τον άφησαν να τελειώσει. Α! και ο ΓΓ του ΕΓΟΗ Ντελινταδάκης που «λιβάνισε» το προεδρείο (ευτυχώς δεν έφερε και τον παπά Γιάννη) και φυσικά δεν θα μπορούσα να σημειώσω την επανεμφάνιση του Γιάννη Ζερβού από τον Εθνικό, που έκανε τα δικά του παράπονα ειδικά για το Μητρώο του Αυγενάκη και το γηπεδικό.
Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την συνέλευση παρακολούθησαν και προπονητές, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Σωτήρη Συνάνη, τον Σπύρο Ξυπάκη, τον Μιχάλη Λεονταράκη κ.ά….

Spread the love