Τσίμπησε τον βαθμό η ΑΕΛ και στους «Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλήρωσε την επιθετική αδυναμία του με άλλους δυο χαμένους βαθμούς στους «Ζωσιμάδες», καθώς η ΑΕΛ τον υποχρέωσε σε «λευκή ισοπαλία», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ηπείρου παραμένει στα χαμηλά της κατάταξης (13η θέση), ενώ το θεσσαλικό συγκρότημα απέσπασε ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό μακριά από την έδρα του, φτάνοντας στη 10η θέση τον Αστέρα Τρίπολης.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους καθώς τελείωσαν την αναμέτρηση μες 18 ευκαιρίες αντί 2 των φιλοξενούμενων και γενικά η εικόνα τους ήταν σαφώς ανώτερη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχαριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, ενώ βοηθοί του οι Κωσταράς του Συνδέσμου Αιτ/νίας και ο Δημητριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. 4ος της αναμέτρησης ο Μανούχος από τον Σύνδεσμο Αργολίδας.
Κίτρινες: – 36΄ Νούνιτς, 39΄ Μπράλιτς
Κόκκινες: 74΄ Νούνιτς
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν, Μιχαήλ Α, Κάργας, Σκόνδρας (77΄ Παμλίδης), Κάστρο, Πάντελιτς, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο (81΄ Γιάκος), Νικολιάς , Αθανασιάδης, Μπατίστ (62΄ Μπατίστ)
ΑΕΛ ( Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Σεσέροβιτς (80΄ Ζίζιτς), Γκοίκοβιτς, Γιακιμόβσκι (89΄ Γκόλιας), Λεοζίνιο (46΄ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς

Spread the love