Το «Χ» στη Τρίπολη δεν ήταν αρκετό για ανάσες (highlights)

Με «λευκή ισοπαλία» ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία, στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί την ομάδα της Πελοποννήσου, που παραχωρώντας την τρίτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, έχασε την ευκαιρία να προωθηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία αποφεύγοντας μελλοντικές… ανησυχίες. Με «λευκή ισοπαλία» ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία, στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί την ομάδα της Πελοποννήσου, που παραχωρώντας την τρίτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, έχασε την ευκαιρία να προωθηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία αποφεύγοντας μελλοντικές… ανησυχίες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Πάτρα του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Χριστάκογλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής.
Κίτρινες: 33′ Ιγκλέσιας – 49′ Μπαράλες, 67′ Μπερτόλιο, 88′ Πίτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Aθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (29′ λ. τρ. Άνχελ Μαρτίνεθ), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μουνάφο, Φερνάντεθ (54′ λ. τρ. Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Μανιάς (46′ Αραβίδης).
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπλάζιτς (89′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Τομάς (71′ Επστάιν), Καραμάνος, Μπερτόλιο (85′ Πίτι), Μπαράλες.

Spread the love