Κόλλησαν στο μηδέν και στον πάτο οι, Απόλλων και Λεβαδειακός

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των… απελπισμένων στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Λεβαδειακό. Οι αντίπαλοι, ουραγοί στη Super League, είχαν άμεση ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να συντηρήσουν τις ελπίδες παραμονής, μοιράστηκαν όμως από έναν κι αυτό σίγουρα δεν εξυπηρέτησε το στόχο τους.

Πιο… ζωηροί στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι, έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 5΄, όταν στη σέντρα του Γιακουμάκη στο δεύτερο δοκάρι ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Προϊόντος του χρόνου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρήκε τα πατήματά της και στο 30΄ απείλησε με γκολ, όταν ο Ακόστα άφησε στον Ναζλίδη που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Μητρόπουλος απομάκρυνε στη γραμμή.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σαβαντογκό έκανε το σουτ με το εξωτερικό έξω από την περιοχή του Βάσιτς, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του. Ο Απόλλωνας είχε τη μεγάλη ευκαιρία του στο 62΄: σε εκτέλεση φάουλ του Κονέ ο Μητρόπουλος προσπάθησε να αποκρούσει, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Λάμπρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λούκιτς, Γκίνο, Μπεντινέλι – Αντιλέχου, Ζησόπουλος, Μπάγιτς, Γιακουμάκης, Καραχάλιος
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Γκίνο, Λούκιτς, Κύργιας, Οριουέλα, Ντούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Ντεφεδερίκο, Ακόστα (82΄ Βάρκας), Ναζλίδης (54΄ Ελ Χέλβε).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Πέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (69΄ Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (83΄ Νανζίς), Ντιόγκο (79΄ Παντελιάδης), Αντιλέχου, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Ανγκουά, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης.

Spread the love