Χωρίς νικητή στο παιχνίδι «γκραν γκινιόλ» των Σερρών

Σπουδαίο παιχνίδι χωρίς νικητή έγινε στις Σέρρες ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Βόλο, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Στο 45΄+2 ο Ασεχνούν, που ήρθε στον Βόλο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έγραψε το 0-1 από πλάγια με εντυπωσιακό τελείωμα, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα (39΄) ο Ανδριανός είχε υποδείξει πέναλτι εις βάρος των γηπεδούχων για χέρι του Διαμαντή, απόφαση που ανακάλεσε μετά την κλήση από τον VAR για on field revew, συμφωνώντας με τον Ζαμπαλά ότι η μπάλα πήγε στο χέρι αφού πρώτα είχε χτυπήσει στο σώμα.

Στο 48΄ όμως δεν άλλαξε την απόφασή του, παρότι ξανακλήθηκε στο μόνιτορ όταν έδειξε την άσπρη βούλα σε πτώση του Άλεξιτς σε  μαρκάρισμα του Σιέλη, με τον Θυμιάνη να γράφει το 1-1.

Στο 59΄ τα «Λιοντάρια» έφτασαν στην ανατροπή όταν από σέντρα του Στάικου με μια εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι ο Δεληγιαννίδης έφερε τον Πανσερραϊκό μπροστά με 2-1.

Το παιχνίδι είχε όμως δρόμο ακόμα, με τον Βόλο να τα παίζει όλα για όλα και στο 90΄+2 να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Μύγα από τον Οικονόμου, με τον Ανδριανό να καλείται και σε αυτή τη φάση από τον VAR (!), με τον Γκαρθία να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 90΄+4.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός

Κίτρινες: Άλεξιτς, Τομάς, Οικονόμου, Μορέιρα – Σιέλης, Μύγας, Ασεχνούν, Άλχο, Ράσιτς, Ντέλετιτς

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90΄ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86΄ Μούργος), Ουάρντα (90΄ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46΄ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77΄ Οικονόμου).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62΄ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46΄ Κόμπα), Τσοκάνης (74΄ Ντέλετιτς), Σιέλης (62΄ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Spread the love