Έλαμψε ο Αστέρας στην Τρίπολη…

Καλύτερος ο Αστέρας, νίκησε δίκαια τον Λεβαδειακό με 2-0 στην Τρίπολη, για την 12η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ σημείωσαν ο Ιγκλέσιας στο 32′ και ο Δουβίκας στο 63′.

Στο α’ ημίχρονο παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο, με τις καλές στιγμές μετρημένες και τις ευκαιρίες σχεδόν… εξαφανισμένες. Ουσιαστικά ένα δίλεπτο αξίζει αναφοράς και αυτό περιλαμβάνει και γκολ. Στο 31′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Τόνσο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Και στο επόμενο λεπτό, ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση της μιας ώρας, όταν ο Καθάριος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά απέτυχε να τον νικήσει. Και στο 63′, από νέο κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήρε πάλι την κεφαλιά και ο Δουβίκας από κοντά έκανε το 2-0. Ο Αστέρας κράτησε χωρίς δυσκολίες αυτό το σκορ ως το τέλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιλιανίδης – Φαβάρο, Μπελγκαζουανί
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61′ Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (85′ Κώτσιρας), Γκοντό (46′ Δουβίκας).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46′ Φαβάρο), Λεονάρντο, Ζαραδούκας (49′ Καθάριος), Μητρόπουλος (73′ Ιωαννίδης), Νιάσε, Μεντί, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί.

Spread the love