Ο Παναιτωλικός  τα δοκάρια η Λαμία το «τρίποντο»

Το λέει ο λαός μας και το προσυπογράφουμε «αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει». Τα δοκάρια του Κοσέλεφ  δεν άφησαν τον Παναιτωλικό ούτε να χαρεί ούτε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας μεσοβδόμαδα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου νίκησε με 2-1 τα «Καναρίνια» στο Αγρίνιο στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής και την ώρα που κάνει όνειρα πλέι οφ, καθώς προσπέρασε τον Αστέρα Τρίπολης και είναι έκτη (με παιχνίδι περισσότερο), άφησε το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη στην αμφιβολία και τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Τα γκολ για την Λαμία πέτυχαν οι  Μάλτσι με κεφαλιά στο 11΄ και ο Νούνιες  στο 82΄. Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με την έναρξη το Β΄ ημιχρόνου, ενώ είχε και τρία δοκάρια με τον Καρέλλη στο 23΄ τον Χουάντι και τον Καρέλλη στο 45΄+ και τον Ζοάο στο 78΄.

Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

Κίτρινες: Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς – Αμαράλ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ

Οι συνθέσεις των ομάδων : 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας (90΄+1 Μπακάκης), Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες (90΄+1 Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης (76΄ Ζοάο Πέδρο), Χουάνπι (65΄ Φρεντερίκο Ντουάρτε), Καρέλης, Σενγκέλια (65΄ Ντίας)

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης (73΄ Τόσιτς), Μάλτσι (90΄+1 Κορνέζος), Καρλίτος (80΄ Τσούκαλος), Μαρτίνεθ (73΄ Σίντκλεϊ)

Spread the love