Φοβερός ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρα με 0-5!

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, διέλυσε την Κέρκυρα μέσα στην έδρα της με 5-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου στο 48ο… δευτερόλεπτο «έκοψε τα πόδια» των γηπεδούχων, που δέχθηκαν ανηλεή επίθεση από τον «Δικέφαλο». Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς διπλασίασαν με τον Μπίσεσβαρ στο 23΄, ακολούθησαν δύο γκολ του Κάμπος (33΄, 58΄) και το σκορ πήρε την τελική μορφή του με αυτογκόλ του Ιωάννου στο 61΄, όταν η μπάλα βρήκε στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Μάτος, με την μπάλα να έχει κατεύθυνση παράλληλα προς την εστία. Για τους «Φαίακες» ήταν η βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της στη Super League.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας), βοηθοί του οι Τάτσης (Ηπείρου) και Καραλής (Ηπείρου), ενώ τέταρτος ο Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας).
Κίτρινες: 36′ Ανδρεόπουλος – 84′ Κίτσιου
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασιλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Ανδρεόπουλος (77′ Αντιλέχου), Σιόντης, Κόντος, Ζορμπάς (65′ Γεωργακόπουλος), Γεωργίου (77′ Γκόμες), Τουράμ
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα (46′ Μαλεζάς), Λέοβατς (62′ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες (73′ Περέιρα), Κάμπος, Αθανασιάδης.

Spread the love