Με ηγέτη και σκόρερ τον Γιακουμάκη 3-0 ο Πλατανιάς τον Ατρόμητο

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για τον Πλατανιά, προκειμένου να λυγίσει την αντίσταση του Ατρόμητου για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο κι επιβλήθηκαν με 3-0, ένα αποτέλεσμα που τους δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Καρυπίδης στο 68΄ έκανε το 1-0 και ο Γιακουμάκης στο 70΄ και 84΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ακίνδυνος ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την εστία του Σωτηρίου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν καθόλου θέαμα κι έδειχναν ότι δεν μπορούν να απειλήσουν. Με αποτέλεσμα να «πετάξουν» 45΄.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς ανέβασε απόδοση, αντίθετα με τον Ατρόμητο που ήταν άχρωμος και ακίνδυνος. Οι Κρητικοί με το καλημέρα έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες. Στο 50΄ ο Γουνδουλάκης σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ανενόχλητος ο Γουνδουλάκης δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για τον Πλατανιά.

Η πίεση πάντως απέδωσε καρπούς στο 68΄. Ο Καρυπίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Μπρίτο πάνω στην γραμμή έδιωξε, όμως, ο β βοηθός έδειξε την σέντρα και ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Ατρομήτου και σε κενή εστία έκανε το 2-0. Ο ίδιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 84΄, καθώς με μονοκόμματο γυριστό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής: Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Κάρτες: Μπρίτο, Βάντερσον, Παπαδόπουλος
Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον΄ Γκνιάτιτς (22΄ λ.τρ. Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67΄ Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (84΄ Πριντέτα)
Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κεϊτά (59΄ Ζησόπουλος), Λημνιός (82΄ Μπαστακός), Τόνσο, Μπρίτο (71΄ Βασιλείου), Παπαδόπουλος

Spread the love