Τρένο ο ΟΦΑ πέρασε και από τη Βαγιά!

Δεν φαίνεται ομάδα στο ορίζοντα της Α2 κατηγορίας, να έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τη φετινή ομάδα του Αρκαλοχωρίου, που πέρασε και από τη Βαγιά σε… Στιλ Αθλητικό!!!
Με την σημερινή του νίκη ο ΟΦΑ, συνεχίζει να έχει το απόλυτο και καμαρώνει πλέον μόνος άνετος και ωραίος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρώτο ημίχρονο το προσπερνάμε έτσι απλά αφο, οι δυο ομάδες έπαιζαν επιφυλακτικά χωρίς να δίνουν χώρους στον αντίπαλο για ευκαιρία.
Στη επανάληψη όμως, τα πράγματα άλλαξαν αφού η ομάδα του Αρκαλοχωρίου πήρε ένα ανέλπιστο προβάδισμα με ένα γκολ του Σαϊτάκη στο 65΄. Στο70΄οι νικητές έμειναν με 10΄ αφού ο Τζανάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, όπως κόκκινη είδε και ο αναπληρωματικός συμπαίχτης του, ο Κυριαζής. Οι παίχτες των γηπεδούχων παίζοντας με παίχτη περισσότερο, προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν την κατάσταση, αλλά λίγο ανορθόδοξα, με αποτέλεσμα, να δώσουν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, να πετύχουν το 0-2 στο 77΄με τον Μερκούρη και να κλειδώσουν έτσι τη νίκη και το τρίποντο
Διαιτησία: Γιώργος Φουκάκης και οι Κ. Κώστας και Ι.Γρηγοράκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΓΟΗ(Δημήτρης Τσέρος): Κουγιουμουτζάκης, Καρυπίδης, Καλαϊτζάκης, Κυριακάκης (68’ Περυσινάκης), Παρασύρης, Αουγκλέν, Τσέρος, Γιακουμάκης, Λικάϊ (80’ Κίτσας), Σταυρακάκης, Βίσκα (75’ Βαγιωνάκης).
ΟΦΑ(Γιώργος Κυριαζής): Αλνασάν, Παπαδάκης (90’ Σταυρακάκης), Μερκούρης, Μαζιτζής, Μουρτζάκης, Σαϊτάκης, Ψαθάκης (57’ Κουρλετάκης), Λουλάκης, Τζανάκης, Φρόκου (92’ Αλεξάκης), Δαγκωνάκης (79’ Αλεξόπουλος).

Spread the love