Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εμφατικό το ξεκίνημα του Άρη…

Με το καλημέρα ό Άρης, δεν άφησε και πολλά περιθώρια για κάποιον να αμφισβητήσει, ότι φέτος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Β΄Εθνικής
Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης, συνέτριψαν 5-0 τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της εφετινής διοργάνωσης κι έδειξαν με το «καλημέρα» ότι είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία.
Μόλις 19 λεπτά χρειάστηκαν, για να κάνει ο Πλατέλλας το 1-0 κι από εκείνο το σημείο μια μονάχα ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Άρης . Στο 25΄ ο Πασάς διπλασίασε, έξι λεπτά αργότερα ο Κάσσος «έγραψε» το 3-0, στο 75ο λεπτό ο Καπνίδης έκανε το 4-0 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαργκάν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Διαιτητής: Φωτιάδης , Βοηθοί: Λάζαρης, Μηναδάκης (Καβάλας)
Κίτρινες:35’ Πολύζος, 39’ Λιόλιος, 49’ Τσολακίδης, 59’ Καρακώστας
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (38’ λ.τρ. Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (52’ Μπαργκάν), Κάσσος (65’ Καπνίδης), Πασάς.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (46’ λ.τρ. Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου (46’ Καρακώστας), Δωματάς (64’ Σισέ).

Spread the love