Το έκανε όπως στο Μπράιτον η ΑΕΚ, 2-1 τον ΠΑΟ  με ανατροπή στη Λεωφόρο!

Μετά τη νίκη της στο Μπράιτον, η ΑΕΚ πέρασε με επιτυχία και από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επικρατώντας 2-1 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα πέτυχαν μια σπουδαία ανατροπή με σκόρερ τους Τσούμπερ (36΄), Πινέδα (70΄), οι οποίοι «διέγραψαν» το προβάδισμα που είχαν πάρει οι γηπεδούχοι από το 10ο λεπτό με τον Τζούριτσιτς.

Διαιτητής: Σιμόνε Σότσα (Ιταλία)

Κίτρινες: Χουάνκαρ, Μπερνάρ, Παλάσιος – Μήτογλου, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (3΄λ.ρ. Γεντβάι), Χουάνκαρ (79΄ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (70΄ Αράο), Βιλένα, Τζούριτσιτς (71΄ Παλάσιος), Μαντσίνι (78΄ Σπόραρ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς (59΄λ.τρ. Σιμάνσκι), Μοχαμάντι (75΄ Μάνταλος), Γαλανόπουλος (63΄ Πισάρο), Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (63΄ Γιόνσον), Τσούμπερ, Γκαρσία (75΄ Αραούχο)

* Δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού αποκάλυψαν πανό υπέρ των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι παίκτες της ΑΕΚ αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, όμως το πανό κατέβηκε αμέσως και το ματς άρχισε με μόλις 1-2 λεπτά καθυστέρησης.

Spread the love