Συνεχίζει στην «εντατική» η Λαμία

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες στο Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» πήρε το πολύτιμο «τρίποντο», επικρατώντας 2-0 της Λαμίας για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Ελευθεριάδης στο 30΄ και ο Παμλίδης με πέναλτι στο 87΄ πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης, κρατώντας την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις δύο βαθμούς και χωρίς θετικό αποτέλεσμα μακριά από τη Λαμία.

Ο ΠΑΣ πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Κατάφερε πάντως να ανοίξει το σκορ στο 30΄, με πολύ ωραία κεφαλιά του Ελευθεριάδη, μετά από σέντρα του Εραμούσπε από τα αριστερά. Η Λαμία πλησίασε την ισοφάριση στο 54΄, όμως ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σουτ του Ρόμανιτς, ενώ στο 75΄ ο Ντέλετιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Παμλίδης αστόχησε μέσα από την περιοχή στο 78΄, αλλά στο 87΄ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πίρσμαν από τον Μπεχαράνο και «κλείδωσε» τη νίκη του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν oΔιαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας με Βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο του συνδέσμου Ημαθίας και Καλαμπόκη της Αιτ/νιας. 4ος ήταν ο Καραντώνης του σύνδεσμο Ημαθίας και VARήταν ο Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών.

Κίτρινες: 25’ Αντέτζο, 63’ Καραμάνος, 67’ Σαραμαντάς, 88’ Μπεχάρανο, 90’ Καρτάλης, 90’ Τζανετόπουλος, 90’ Οικονομόπουλος, 95’ Νάουμετς

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σιόντης, Κάστρο, Μπρένερ (64΄ Καρτάλης), Ελευθεριάδης (90΄+ Νάουμετς), Ντομίνγκεθ (77΄ Κάργας), Παμλίδης (90΄+ Δούμτσης)
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (90΄ Γκούγκα), Μπουλούλης (56΄ Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Μπάχανακ (79΄ Τσούκαλος), Βασιλόγιαννης (56΄ Ντέλετιτς), Καραμάνος

Spread the love