Στο τέλος το τρίποντο η Λάρισα…

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο AEL FC Arena στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην ΑΕΛ και στο Απόλλωνα Σμύρνης, που στο τέλος βρήκε νικητή την γηπεδούχο ομάδα με 1-0.
Το τελικό σκορ δεν αντιπροσωπεύει καθόλου την εικόνα του παιχνιδιού, αφού και οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, έπαιξαν ανοικτά και διεκδίκησαν τη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο, με κύριο εκφραστή τον Λεοζίνιο, η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Τσόβιτς ήταν «παρών» όποτε χρειάστηκε. Στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ο Απόλλωνας που απείλησε περισσότερο, αλλά αντιστοίχως ο Μπόζοβιτς επενέβη σε καθοριστικές φάσεις, ειδικά σε αυτήν του 56΄ όταν απέκρουσε την προσπάθεια του Καστιγέχος. Όλα έδειχναν ότι το ματς είχε «κλείσει» στο 0-0, αλλά για ακόμα μία φορά οι «βυσσινί» αποδείχτηκαν… εφτάψυχοι! Όπως συνέβη στο ίδιο γήπεδο εναντίον του ΠΑΟΚ και εναντίον του Λεβαδειακού, οι γηπεδούχοι σκόραραν στην εκπνοή. Αυτή τη φορά δημιουργός ήταν ο Περόνε και εκτελεστής ο Ντέλετιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 86΄ και «εκτόξευσε» την ΑΕΛ στην 8άδα της βαθμολογίας.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Ζίζιτς, Λαγός – Χουάρες, Μαάτσι
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (83΄ Μασούρας), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Λεοζίνιο (65΄ Περόνε), Ναζλίδης (87΄ Μπάλλας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Κούρος, Χουάρες (88΄ Κιταμπάλα), Κονέ, Αλμπάνης (83΄ Μάατσεν), Ανιέτε, Μάατσι, Καστιγέχος (75΄ Κύργιας).

Spread the love