Πήρε το «Τρίποντο» με ανατροπή ο ΟΦΗ 2-1 τον Λεβαδειακό

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι του α’ γύρου της Super League επεφύλασσε τρομερές συγκινήσεις, με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 2-1 του Λεβαδειακού στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, φτάνοντας στην πρώτη νίκη του έπειτα από 9 αγωνιστικές (4 ισοπαλίες 5 ήττες).

Μία νίκη που «ξεκόλλησε» τους Κρητικούς απ’ την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους ανέβασε στη 10η θέση και ήρθε απ’ τις καθοριστικές αλλαγές του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Νέιρα στο 74’ -λίγο μετά την είσοδό του στο ματς- ισοφάρισε για τον ΟΦΗ και ο Μπιφουμά «σέρβιρε» στο 82’ το γκολ της ανατροπής προς τον Ντουρμισάι, ο οποίος εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ του στο 2’.

Ο  Λεβαδειακός είχε πάρει  το προβάδισμα με γκολ από τα… αποδυτήρια. Από κόρνερ του Βρακά, ο Ντουρμισάι στην προσπάθειά του να αποκρούσει στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα με το κεφάλι πρώτα στο δοκάρι και μετά μέσα απ’ τη γραμμή του τέρματος του Μανδά, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Βοιωτίας.

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μεγιάδο, Βούρος, Περέα, Ντίκο, Διαμαντής, Νέιρα – Βρακάς, Μάρκοβιτς

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Περέα, Μεγιάδο (73’ Ντιουσέ) Μπουζούκης (64’ Τζου), Ντίκο (74’ Μπιφουμά), Μπαλογιάννης (73’ Νέιρα), Ντουρμισάι (87’ λ.τρ. Στάικος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Χάμοντ, Μπαχανάκ, Βρακάς, Σκβάρκα (89’ Σακό), Βήχος, Γιαννιώτας, Νίκας, Δούμτσιος (79’ Πέτρε).

Spread the love