Κράτησε το «0» και πάλι ο Διούδης

Χωρίς νικητή και χωρίς πολλές φάσεις έληξε το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. O πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν το χτύπημα πέναλτι του Βαλμπουενά απέκρουσε ο Διούδης στην εκπνοή του ημιχρόνου.
Το παιχνίδι δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική αφού να πούμε και του στραβού το δίκιο μπάλα τον Ιούλιο μήνα παιζόταν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ τα χρόνια της δικτατορίας.
Το πιο αξιοσημείωτο της συνάντησης ήταν η ανακοίνωση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια του παιχνιδιού

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά.

Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής δεν βλέπει (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνομένου (είχε ήδη μία κάρτα)».

Διαιτητής: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Κολοβός – Μπα, Φορτούνης, Ελ-Αραμπί, Γκασπάρ, Σισέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Ανουάρ, Μπουζούκης (75′ Σερπέζης), Αλεξανδρόπουλος (57′ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης (67′ Κολοβός), Μακέντα (76′ Περέα).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα (46′ Σισέ), Γκασπάρ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (46′ Χασάν), Καμαρά, Βαλμπουενά (64′ Μασούρας), Ελ-Αραμπί.

Spread the love