Αυτή η ΑΕΚ δεν παίζεται… (highlights)

Δύο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα, ένα του Αντρέ Σιμόες κι ένα… πάρε-βάλε του Παουλίνιο στον Σιμάνσκι, βοήθησαν την ΑΕΚ να πάρει εύκολη νίκη με σκορ 4-1 επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Ακόμη και το γκολ του Άρη είχε… πορτογαλικό άρωμα, αφού το σημείωσε ο Μπρούνο Γκάμα, ισοφαρίζοντας προσωρινά για τους γηπεδούχους.
Έχοντας μόλις 14 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ο Μίχαελ Ένινγκ επέλεξε τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη στο πλευρό του επανακάμψαντα Γιώργου Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης. Από την άλλη, ο Μάσιμο Καρέρα είχε ως μοναδική αλλαγή σε σχέση με τη νίκη στην Τούμπα, τον Ντανιέλε Βέρντε αντί του Χρήστου Αλμπάνη στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς, ξέφυγε με δύο από τον ΠΑΟΚ στη μάχη της δεύτερης θέσης κι άφησε τον Άρη να παλεύει με τα πολλά προβλήματά του.

Διαιτητής ήταν ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσουκ και Μασλιάνκα. Υπεύθνος VAR ήταν ο Τζήλος (Λάρισας) και AVAR ο Ψαρρής (Ζακύνθου). Τέταρτος ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας).
Κίτρινες: 54′ Ματίγια – 7′ Παουλίνιο, 54′ Λόπες

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα (76′ Μπακούτσης), Μαρτίνες, Μαντσίνι, Γκάμα, Διαμαντόπουλος.
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι (82′ Οικονόμου), Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες (82′ Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Βέρντε (61′ Αλμπάνης), Λιβάγια, Μάνταλος (73′ Σιμάνσκι), Ολιβέιρα (73′ Αραούχο).

Spread the love