Η «ΝΕΑ» εποχή για τον Ζαρό είναι γεγονός

Μετά τη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ο ΑΟ Ζαρού να ξεκινήσει και πάλι από το σημείο «0», κάτι το οποίο δεν είναι καινούριο, αφού αυτό είχε ξαναγίνει πριν καμιά εικοσαριά χρόνια (1995/1996 αν θυμάμαι καλά) όταν και πάλι έκανε την επανεκκίνησή του από την Β΄ κατηγορία.
Τότε, πρωτεργάτης της επανεκκίνησης ήταν ένας άλλος Αλμπατάκης, ο Νίκος, πατέρας του περσινού προέδρου και είχε αναλάβει πρόεδρος ο Γιώργος Πετράκης. Η τότε επανεκκίνηση είχε αναδείξει αρκετά «Ζαριανάκια» όπως τον Φάνη Χαλκιαδάκη, τον Γιώργο Αλεξάκη, Γιάννη Νικολαντωνάκη, Λεμονάκη κ.ά.
Την Παρασκευή λοιπόν στις (3/7), πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο ΔΣ της ομάδας. Πρόεδρος σε αυτή την νέα προσπάθεια ψηφίστηκε ομόφωνα ο Γιάννης Αλμπαντάκης, ενώ κατέλαβαν:
Αναλυτικά
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννης Αλπαντάκης
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βαγγέλης Σταματάκης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Άρης Χουστουλάκης
Α’ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Βαγγέλης Σαριδάκης
Β’ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Μάρκος Παπαδογιαννάκης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στέφανος Ζαχαριουδάκης
ΤΑΜΙΑΣ: Αντώνης Μανασσάκης
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΣΗ: Μιχάλης Πετράκης & Μιχάλης Λεμονομιχελάκης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Δημήτρης Παπαδοβασιλάκης, Θέμης Ζωγραφάκης, Πελοπίδας Σαριδάκης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Γιώργης Ζαχαριουδάκης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Θέμης Ζωγραφάκης & Πελοπίδας Σαριδάκης
ΜΕΛΗ: Αντώνης Καπετανάκης, Αντώνης Ν. Λεμονάκης, Νίκος Αρ. Μανιουδάκης, Θεοδόσης Σαριδάκης

Άμεσα δημιουργήθηκαν επιτροπές για να “τρέξουν” τα διάφορα θέματα, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προπονητή που θα αναλάβει το νέο αυτό εγχείρημα!
Σε δήλωσή του ο νέος Πρόεδρος ανέφερε: “Είμαστε αρκετά χαρούμενοι για αυτήν την εξέλιξη. Ξεκινάμε ένα νέο χτίσιμο για τον Α.Ο Ζαρού, με αρκετά νέα παιδιά και με νέα φιλοσοφία. Η κοινωνία έχει ήδη αγκαλιάσει αυτήν την σκέψη και εκτιμούμε ότι σε βάθος χρόνου θα δούμε πολλά καλά πράγματα από αυτήν την προσπάθεια. Καλή αρχή σε όλα τα Σωματεία με υγεία πάνω απ’ όλα.”

Spread the love