Δεν το βάζει κάτω ο Πανιώνιος ακόμη και με «10» (highlights)

Ο Πανιώνιος συνέχισε την αήττητη πορεία του στα πλέι-άουτ (που τον έχει επαναφέρει σε τροχιά… παραμονής), περνώντας «αλώβητος» και από τη Λάρισα. Οι Νεοσμυρνιώτες αν και αγωνίστηκαν για περισσότερο από μία ώρα με δέκα παίκτες (αποβολή Ντομίνγκες με δεύτερη κίτρινη στο 29′), απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ και συνεχίζουν να ελπίζουν για τη 13η θέση που οδηγεί (με τα σημερινά δεδομένα) σε μπαράζ ή ακόμη και για τη 12η που δίνει την απευθείας παραμονή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχαριάδης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Πάτρα του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Χριστακόγλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Σέζος του Συνδέσμου Κιλκίς και βοηθός ο Καρσιώτης του Συνδέσμου Κορινθίας.
Κίτρινες: 25′ Αλί Γκαζάλ, 45’+3 Σεσέροβιτς, 76′ Ζίζιτς – 10′ Ντομίνγκες, 83′ Τσιλούλης.
Kόκκινες: 31′ Ντομίνγκες.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Φιλίπ (79′ Μούζεκ), Μάρκοβιτς, Ζίζιτς,, Αλί Γκαζάλ (46′ Ηλιάδης), Σεσέροβιτς, Βινίσιους (58′ Βινίσιους), Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Παπάζογλου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (81′ Παπαγεωργίου), Παπανικολάου, Λυμπεράκης (61′ Άρτσε), Οικονομίδης (34′ Ευαγγέλου), Τσιλούλης.

Spread the love