Δυο «μηδενικά» στη Λαμία

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι που έγινε στη Λαμία στο πλαίσιο της 6ης ημέρας των πλέι άουτ Λαμία και Λάρισα ήλθαν ισόπαλες με 0-0 .
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις και με τις δύο ομάδες βαθμολογικά αδιάφορες, καθώς είχαν ήδη εξασφαλισμένη παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι «βυσσινί» που απείλησαν πρώτοι, με ένα σουτ του Παπάζογλου από πάσα του Μιλοσάβλιεβιτς που μπλόκαρε ο Επασί, για να «απαντήσουν» οι γηπεδούχοι με μια κεφαλιά του Σκόνδρα στο 43΄, που πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία εμφανίστηκε ελαφρώς πιο δραστήρια από τους φιλοξενούμενους και είχε μια κεφαλιά ελάχιστα άουτ από τον Βύντρα στο 63΄, στη μοναδική αξιόλογη στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέζοςτου Συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τον Κωνστάντιο του Συνδέσμου Εύβοιας και τον Μαυρουδή του Συνδέσμου Ηρακλείου. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Γκορτσίλας του Συνδέσμου Μακεδονίαςκαι βοηθός ο Κωνσταντίνου του Συνδέσμου Πρέβεζας.
Κίτρινες: 17′ Μπουλούλης – 40′ Μιχαήλ, 45’+1 Παπάζογλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81′ Βασιλόγιαννης), Αραβίδης (84′ Σασί).
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Φίλιπ, Μάρκοβιτς, Ηλιάδης, Αλί Γκαζάλ (35′ λ. τρ. Αλί Γκαζάλ), Σεσέροβιτς, Βινίσιους (71′ Λουφάκης), Πινακάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Παπάζογλου.

Spread the love