Αντίο 5η θέση είπε ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ! (highlighs)

Παίζοντας το αγαπημένο του σύστημα ο ΟΦΗ «ότι κάτσει» δεν του έκατσε και γνώρισε την ήττα στο Γεντί Κουλέ με 0-1 από τον Άρη, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, αποχαιρετώντας έτσι τον μοναδικό στόχο που είχε βάλει δηλαδή την 5η θέση στα πλέι οφ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Φετφατζίδης στο 14΄, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 52΄ με τον Φιγκεϊρέδο, ο οποίος στο 77΄ είχε και ένα σουτ στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις (90΄+3)΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού στο 14΄ προηγήθηκε με πλασέ του Φετφατζίδη, έπειτα από όμορφη συνεργασία των Κόρχουτ και Μαντσίνι.

Ο Φιγκεϊρέδο έχασε μια καλή ευκαιρία στο 19′ είχε για να ισοφαρίσει, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους (35΄ κεφαλιά Ρόζ άουτ, σουτ 45΄+2΄Γκάμα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ), και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλο τέρμα.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο 2ο 45λεπτο και στο 50΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φιγκεϊρέδο μέσα στην περιοχή από τον Μπαγκαλιάνη. Το εκτέλεσε ο Φιγκεϊρέδο αλλά ο Κουέστα κατάφερε να το αποκρούσει διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.

Στο 58΄ ο Φιγκεϊρέδο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν πάλι βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλσακα του Άρη αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 77΄ ο Βραζιλιάνος είχε σουτ στο δοκάρι του Κουέστα. Νωρίτερα, στο 62΄, σουτ του Ναμπί πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα ο Κουέστα.

Ο Άρης απάντησε στο 81΄ με τον Μαντσίνι, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, αλλά πιεζόμενος αστόχησε από καλή θέση να σκοράρει.
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), VAR: Κοτσάνης (Δράμας), ΑVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής).
Κίτρινες: 30’ Φιγκεϊρέντο, 38’ Μεγιάδο, 53’ Γιαννούλης, 81’ Νέιρα, 90+2’ Κουτρουμπής – 31’ Κόρχουτ, 51’ Μπαγκαλιάνης, 68’ Μαντσίνι, 90+5’ Κουέστα
Κόκκινη: 90+3’ Φιγκεϊρέντο (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης (87’ Ζοάο), Κουτρουμπής, Γιαννούλης (87’ Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (65’ Σεμέντο), Ναμπί (78’ Νοικοκυράκης), Νέιρα, Βαζ, Φιγκεϊρέντο.
ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ (71’ λ.τρ. Σόουζα), Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (85’ Διαμαντόπουλος), Γκάμα, Μαρτίνες (80’ Μπακουτσής), Μαντσίνι.

Spread the love