«Διπλό» με το καλημέρα ο Βόλος του Μπέο στο Περιστέρι (highlights)

Με σπουδαίο «διπλό» άρχισε ο Βόλος τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του Ατρομήτου, για την 1η αγωνιστική. Ο Τάσος Δουβίκας στο 77΄ άνοιξε το σκορ, με τον Έλληνα επιθετικό να πανηγυρίζει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Βόλου, ενώ ο Μπαριέντος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 93΄ με πέναλτι. Στην επιστροφή του στον Ατρόμητο, ο Νταμίρ Κάναντι είδε την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, μετά τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη και αποβολή) που αντίκρυσε ο Σπύρος Ρισβάνης, για μαρκάρισμα πάνω στον Χουάν Χοσέ Περέα.

Για τους νικητές εκτός του Δουβίκα, που ήταν με διαφορά ο καλύτερος, μεγάλη ποιότητα έβγαλε ο Μπαριέντος, ενώ μόνο και μόνο για αυτό που κάνει στο 0-1 ο Φερράρι είναι μέσα στους διακριθέντες.

Για τους ηττημένους πολλοί κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ωστόσο, ο Ούμπιντες για τη μαχητικότητα του ο Γούτας για την σταθερότητα του και ο Γιαννιώτης για τη φάση που κρατά το μηδέν στο φινάλε του α’ ημιχρόνου ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Τζήλου (Λάρισας). Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κόλλιας (Ηπείρου). Τέταρτος Μαλούτας (Ημαθίας). VAR: Κοτσάνης (Δράμας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

Κίτρινες: 36’ Ρισβάνης, 87’ Στρούγγης – 13’ Φεράρι, 42’ Γκουαροτσένα, 44’ Μπαριέντος, 82’ Σάντσες, 85’ Μπαρτόλο.
Κόκκινη: 45’+1 Ρισβάνης (δεύτερη κίτρινη).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Τομάσεβιτς (84’ Χαρίσης), Ούμπιντες (84’ Ενσικουλού), Σάλομον, Αγκάγιεφ (46’ Στρούγγης), Ραμπέγιο (46’ Μουνίθ), Μανούσος (65’ Γιακουμάκης).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (90’+4 Κρητικός), Περέα (81’ Γέντρισεκ), Μαρτίνες (67’ Κιάκος), Γκουαροτσένα (46’ Μπαρτόλο), Δουβίκας.

Spread the love