Για μια ακόμη φορά, η τύχη της (πρωτάρας) έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη  Κηφισιά

Η νεοφώτιστη Κηφισιά έχει μάθει να «χτυπάει» στις… καθυστερήσεις κι όπως έκανε πριν από δύο εβδομάδες κόντρα στον Πανσερραϊκό (όταν μετέτρεψε το 0-3 σε 2-3 και το 2-4 σε 4-4 με δύο γκολ μετά το 90’), έτσι και στο ματς με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League, κατάφερε να «σώσει» στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων τον βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 με το απίθανο γκολ του Λούμορ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ανοίξει το σκορ με «κεραυνό» του Ακούνια στο 84’, αλλά δεν κράτησε ως το φινάλε το προβάδισμά της.  Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα, πρώτη η Λαμία με το φάουλ του Τόσιτς και στη συνέχεια η Κηφισιά με τον Μασούρα.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ιωαννίνων)

Κίτρινες: Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς – Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Ακούνια

Αποβολές: Ιπαλίμπο (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ, Παπασάββας (88’ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65’ Τετέι), Ματέους Σάντος, Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75’ Παούλαβετς), Νούνιες (82’ Ακούνια), Σλίβκα, Σαντάνα (70’ Στάνκο), Τόσιτς (69’ Μούλα), Καρλίτος (69’ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Spread the love