Aν και καλύτερος ο ΟΦΗ, δεν κατάφερε και πάλι να πάρει την νίκη στο Αγρίνιο!

Σε ένα παιχνίδι που σαφώς ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του, δεν κατάφερε να φύγει νικητής , κάτι που δείχνει ότι παρά τα όσα ακούγονται,  δεν είναι έτοιμος να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω και αυτή την χρονιά…

Σε  ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα και συγκινήσεις αλλά χωρίς νικητή άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους Αγρινιώτες να παραμένουν χωρίς νίκη στην εφετινή διοργάνωση και τους Κρήτες να καταγράφουν και τρίτη συνεχή ισοπαλία, μετά τα παιχνίδια με Λαμία (2-2) και Ατρόμητο (1-1).

Το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων απέφερε ένα γκολ νωρίς, καθώς μετά την προειδοποίηση στο 5΄ με το μακρινό σουτ του Ζοάο Πέδρο που μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Μπάουμαν, τα «Καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό: από εκτέλεση κόρνερ του Χουάνπι ο Ζοάο Πέδρο βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Μαλή, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε, όταν σε αντεπίθεση ο Μπάκιτς βρήκε τον Γκαγέγος που σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Φελίπε Λουίζ, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Ανδριανός

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρέλης, Μπαλντασάρα – Πασαλίδης, Λάρσον

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας (58΄ Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52΄ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52΄ Σενγκέλια), Ντίαζ (52΄ Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο (88΄ Καρέλης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (70΄ Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (70΄ Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον (70΄ Αμπαντά), Φελίπε (84΄ Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78΄ Νέιρα), Μπάκιτς.

Spread the love