Δεν αντέχει στα δύσκολα ο ΠΑΟΚ..

Ο Αστέρας σταμάτησε τον ΠΑΟΚ, στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου, καθώς, μετά από εκπληκτικό παιχνίδι (ίσως το καλύτερο, έως τώρα, στη σεζόν) νίκησε με 3-2, παίρνοντας τη σπουδαία νίκη, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κυριακόπουλο (18′), ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 37ο λεπτό με τον Κάμπος, για να πάρουν ξανά την πρωτοπορία οι γηπεδούχοι στο 53′ με τον Τόνσο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Πρίγιοβιτς, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ιγκλέσιας χάρισε την (απίστευτη) νίκη στην ομάδα του!
Ο διαιτητής, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τριανταφυλλόπουλο, Ιγκλέσιας, Ντουντού – Ασεβέδο, Πρίγιοβιτς, Πέλκα.
Συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (46′ Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος (67′ Ντουντού), Τσιλιανίδης, Μανιάς (84′ Καλτσάς).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (69′ Ασεβέδο), Πέλκας, Μακ (57′ Μπίσεσβαρ), Κάμπος (83′ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Spread the love