Παραμένει σε τροχιά πεντάδας ο Πανιώνιος…

Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Super League. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, οι «κυανέρυθροι» στο 66΄ με τον Σπιριντόνοβιτς και οι Αρκάδες στο 86΄ με τον Τόνσο. Αναλλοίωτη παραμένει η κατάσταση στη μάχη για την πέμπτη θέση, με την αθηναϊκή ομάδα στο +3 από τη σημερινή αντίπαλό της, αλλά την Ξάνθη να έχει αύριο την ευκαιρία να «πατήσει» πεντάδα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος (Λάρισας), βοηθοί του οι Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), ενώ τέταρτος ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).
Κίτρινες: 60′ Ουάσινγκτον – 18′ Μουνάφο, 26′ Τσιλιανίδης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Ουάσινγκτον Σαντάνα, Κόρμπος, Λάμπρου (45′ λ. τρ. Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Μασούρας, Νίλσεν (69′ Γεσίλ).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού (87′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (76′ Μαντιντά), Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς.

Spread the love