Και ξανά προς τα πάνω ο Εργοτέλης Τραβά…

Καλό ήταν το παιχνίδι στο Παγκρήτιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής, με τους κιτρινόμαυρος να πανηγυρίζουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη με 1-0, παρουσία του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη τους κ. Μάγκετ Σάμι.
Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ούγκο Κάιπερς, που με αυτό ανέβηκε στα τέρματα όσα και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και του συμπολίτη Μάνος.
Ο Εργοτέλης πλέον έχει καταφέρει να δέχεται δύσκολα γκολ, ενώ μα το σημερινό 1-0 είναι 4η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς να δεχθεί τέρμα.
Φάσεις και Γκολ…
7′ Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους. Ο Μπουτσάκης εκτέλεσε φάουλ με πλασέ, βρίσκοντας τον αμαρκάριστο Κάιπερς, ο οποίος με συρτό σουτ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Γκέκα, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει με τα πόδια ενστικτωδώς.
10′ Ο Εργοτέλης ζητάει πέναλτι. Ο Γκέκας φάνηκε να ανατρέπει τον Σταματάκο.
27′ Δεύτερη φάση για την ομάδα του Εργοτέλη. Ο Τσέλιος δοκίμασε από μακρινή απόσταση το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Γκέκα. Καλύτερος ο Εργοτέλης, ο οποίος πιέζει για το γκολ.
32′ Εκτέλεση κόρνερ για τον Εργοτέλη, ο Γκέκας απέκρουσε με γροθίες, πριν η μπάλα καταλήξει στον Σταματάκο.
43′ Πέναλτι για την ομάδα μας, μετά από χέρι αμυντικού της Αναγέννησης Καρδίτσας.
44′ ΓΚΟΛ!Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα, ανοίγοντας το σκορ στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου. 1-0.
46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου, με τις δυο ομάδες να μην έχουν κάποια αλλαγή στα ρόστερ τους.
53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη να κάνει το 2-0. Καταπληκτική προσπάθεια του Σταμόπουλου από τα αριστερά, κάθετη πάσα στον Σταματάκο, ο οποίος με μονοκόμματο πλασέ έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της Αναγέννησης Καρδίτσας.
64′ Εκτέλεση φάουλ του Μπιτέλη, η μπάλα θα φύγει αρκετά μέτρα έξω από την εστία του Λαδά.
Διαιτητής: Καδρίδης Ιωάννης (Πειραιά)
Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνία), Καραθανάσης Αλέξανδρος (Αν. Αττική)
4ος διαιτητής: Φώτης Στυλιανός (Ευβοίας)
*Αποβλήθηκε από τον πάγκο παράγοντας της Αναγέννησης Καρδίτσας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος (75’Ροβίθης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (66′ Ιατρούδης), Καίπερς, Σταματάκος (90′ Βογιατζής), Μπούζας
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης (86′ λ.τ. Μπούσδρας), Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (86′ Πλουμής), Τσέκος, Πλαβούκος (76′ Ντάγκρας), Χατζάρας

kritisport με πληροφορίες από το επίσημο site του Εργοτέλη.

Spread the love