ΟΦΗ: Κυκλοφόρησαν τα Mid-Season Tickets

Με ανακοίνωση της, η διοικούσα επιτροπή καλεί τον κόσμο να αγοράσει τα νέα εισιτήρια διαρκείας, για τα εντός έδρας της παιχνίδια του ΟΦΗ, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά το ταμείο της ομάδας. Εμείς εδώ στο kritisport θα διαφωνήσουμε και πάλι όπως τον κάναμε στην αρχή της σεζόν επί Τσάλου, διότι πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό απλά χρεώνουμε την ομάδα, αφού της αφαιρούμε την δυνατότητα να βάζει στο ταμείο της κάθε δεκαπενθήμερο, το ρευστό που χρειάζεται για τα λειτουργικά της έξοδα.
Αν η διοικούσα θέλει να ενισχυθεί καλά θα ήταν να βγει στην αγορά και να ζητήσει διαφημιστικές πινακίδες από της επιχειρήσεις του Ηρακλείου.

Η Ανακοίνωση όπως την πήραμε από την ιστοσελίδα του ΟΦΗ1925

Φίλαθλοι του ΟΦΗ,
Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται η ομάδα μας, χρειάζεται ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ την ηθική και οικονομική στήριξη όλων μας.
Για το λόγο αυτό, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε μια προσπάθεια για να αυξήσει τα άμεσα έσοδα της ομάδας, αποφάσισε να κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας, για τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας στο δεύτερο γύρο.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη ΠΟΛΥ δρόμο (έχουμε διανύσει μόλις 14 από τις 34 αγωνιστικές) και η ομάδα μας δείχνει ΔΥΝΑΤΗ για το στόχο.
Η ΜΑΖΙΚΗ μας συμμετοχή στο γήπεδο, η ηθική αλλά και η οικονομική συμπαράσταση μας, μπορεί να της δώσει την ΩΘΗΣΗ που χρειάζεται.
Τα Mid-Season Tickets του ΟΦΗ θα κοστίζουν 50 ευρώ για τις θύρες 1,4,5 και 100 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8,9.
Η ενέργεια αυτή γίνεται αποκλειστικά για τη ΣΤΗΡΙΞΗ της ομάδας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή.
Οποιος επιθυμεί να αγοράσει Mid-Season Ticket μπορεί να το κάνει ΑΜΕΣΩΣ στα γραφεία της ομάδας μας, στο Γεντί Κουλέ.
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!
Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Spread the love