Συνεχίζει στα Μουδιανά ο Ογκουνσότο

Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο 35χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Μουδανιών, η οποία αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Ίασμο, μετρώντας 8 γκολ σε 11 εμφανίσεις στο τοπικό πρωτάθλημα της Ροδόπης.

Ο Ογκουνσότο άρχισε την καριέρα επίσημα στον ΑΠΟΕΛ και σε ηλικία 16 ετών. Μετά από έναν χρόνο έκανε την μεταγραφή στον Εργοτέλη Ηρακλείου, που έπαιξε στην Γ’ εθνική. Στην πρώτη του σεζόν, ο Ογκουνσότο σκόραρε 30 γκολ σε 32 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα του να προβιβαστεί στη Β’ εθνική.

Στη συνέχεια ο Ογκουνσότο σκόραρε 11 τέρματα σε 29 παιχνίδια στην Α’ εθνική, αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε ξανά στην Β’ κατηγορία. Ο Ογκουνσότο μετά έκανε την μεταγραφή του στο Βέλγιο στην ομάδα του Βέστερλο, όπου έγινε και ο τοπ σκόρερ με 20 τέρματα σε 31 ματς.

Στις 18 Ιανουαρίου του 2008, Ο Ογκουνσότο επέστρεψε στον Εργοτέλη με ένα συμβόλαιο τριών χρόνων, μετά από μια προσέγγιση με την Ισπανική ομάδα της Καντίθ. Τον Ιούλιο 2013 υπέγραψε στον Αχαρναϊκό, ενώ ένα χρόνο αργότερο μεταγράφηκε στην Ερμιονίδα και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Spread the love