Τσίμπησε το βαθμουλάκι του ο Πανιώνιος

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Super League. Οι “κυανέρυθροι” στάθηκαν τυχεροί, καθώς δεν άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το παιχνίδι πραγματοποίησαν μόνο μια τελική φάση, αυτή στο γκολ του Λάμπρου στο 81′. Η ομάδα του Δέλλα που παραμένει αήττητη στα δύο παιχνίδια που βρίσκεται ο Ελληνας τεχνικός στον πάγκο του Παναιτωλικού, είχε ανοίξει το σκορ με τον Μοράρ στο 25′.
Διατησία: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσουν), βοηθοί του οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Μερκενίδης (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).
Κίτρινες: 77′ Ρότσα – 37′ Σαββίδης, 57′ Σιώπης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρόσα (84′ Κλέσιο)(89′ λ. τρ. Μπράβο), Μάζουρεκ (73′ Ρότσα), Ντίας, Μοράρ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά (73′ Μακρύλλος), Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (64′ Λάμπρου), Ντουρμισάι.

Spread the love