ΟΦΗ: Με σκόρερ ξανά το Μάνο 3-0 τη Δόξα

Για κάποιους το σημερινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Για την τεχνική ηγεσία και τους παίχτες ήταν απλά άλλη μια απογευματινή προπόνηση ή σε κάτι τέτοιο μετέτρεψαν το παιχνίδι τους με την Δόξα Δράμας.
Σε αυτό συνέβαλε, άθελα του πιστεύω, και ο πρώην πλέον πρόεδρος με την εξόφληση ενός γραμματίου και απελευθέρωση της ομάδας από ένα μεγατονικό βαρίδι, όπως ήταν η περίπτωση Κουσκουνά.
Δυο ήταν λοιπόν τα τινά, από αυτό το άθελο του καλό που προέβη ο Φώτης Τσάλος, πρώτο που ξαπόστειλε το χαζογκόλη και δεύτερο που έδωσε την ευκαιρία στον, όπως αναδεικνύεται από τα γεγονότα, κανονιέρη του πρωταθλήματος Δημήτριο Μάνο να αναδείξει το ταλέντο του και την δεινότητα του στο σκοράρισμα…
Με τα δυο σημερινά τέρματα, εκτός από την νίκη στην ομάδα του, έπιασε τα 7 και πήρε κεφάλι στη λίστα με του σκόρερ της Β΄ Εθνικής
Στο σημερινό ματς όμως δεν υπήρχε μόνο ο Μάνος, ήταν ο Κουτσιανικούλης (σκόραρε και πάλι), ο Μπολάκης, Φαζός, Νάστος, βασικά δεν νομίζουμε να υστέρησε κανείς από την σημερινή ομάδα του ΟΦΗ…
Και οι 12 ήταν υπέροχοι, γιατί θα πρέπει να εξάρουμε και τη συμμετοχή του κόσμου που έδωσε αυτό το έξτρα για την μεγάλη νίκη.
Φάσεις και γκολ:
12′ Πέναλτι για τον ΟΦΗ, παίζετε λέει ο διαιτητής. Από πάσα του Κοιλιάρα, ο Μάνος σε θέση βολής, τον τραβάει ο Γκότοβος, ο γκολκίπερ της Δράμας διώχνει σε κόρνερ.
Στο 30’ ο Μάνος άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, ενώ ο ίδιος παίκτης με γκολ για … Όσκαρ στο 37’ έκανε το 2-0, με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή!
Στο 55’ ο Κουτσιανιικούλης υπέγραψε το θρίαμβο του ΟΦΗ με το 3-0, με ένα υπέροχο σουτ στο «Γ» έξω από την περιοχή.
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας), Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Γιάντσης (Ημαθίας), 4ος: Κασσελάκης (Χανίων).
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Λεάλ (72′ Παπατόλιος), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (88′ Μονιάκης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (83′ Πουρτουλίδης), Ποτουρίδης.
Δόξα Δράμας (Άγγελος Ντιγκόζης): Μένκα, Γκοτοβος,Οστοιτς, Σπυρόπουλος (34′ Αρναρέλης), Πεταυράκης, Νατσιόπουλος, Κάσες, Ματσούκας (46′ Λίτσκας), Μπαικαρά, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

Spread the love