Κανένα πρόβλημα ΕΝΤΟΣ γηπέδου…

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και αυτό ήταν που έκανε τους παίχτες του ΟΦΗ να βγάλουν ψυχή εντός του γηπέδου και να πάρουν μια σπουδαία νίκη με 0-2 κόντρα στον Παναιγιάλειο και έτσι η Ηρακλειώτικη ομάδα διατηρείται ζωντανή αγωνιστικά στο κυνήγι της ανόδου.
Ο Παναιγιάλειος που πέρασε παρόμοια διοικητική αναταραχή με την ομάδα της Κρήτης, είχε βρει κάποια ψεγάδια ηρεμίας με την μεταβίβαση της ομάδας σε νέο ηγετικό σχήμα και Αιγύπτιους χρηματοδότες, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει αυτή την αισιοδοξία στο γήπεδο. Αυτό μεταφράστηκε σε ήττα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα χρονιά, αλλά και για τη νέα διοίκηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, πήρε τον ρυθμό και προσπάθησε να βρει γρήγορο γκολ με μεγάλη πίεση προς τον Παναιγιάλειο στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης.

Το γκολ ήρθε όμως στο 40ο λεπτό, όταν από λάθος απομάκρυνση στην άμυνα του Παναιγιαλείου, ο Κουστιανικούλης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τον κακό ρυθμό των πρώτων λεπτών, ο Παναιγιάλειος ήταν εκείνος που πήρε τον έλεγχο, αλλά χωρίς ουσία, αφού η πρώτη φάση που δημιούργησε ήταν στο 68ο λεπτό με κεφαλιά του Σταματή που πέρασε πάνω από την εστία του ΟΦΗ. Αυτή η φάση, στο 68’ ήταν και η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Η κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους έδωσε στον ΟΦΗ χώρους για τις αντεπιθέσεις και τελικά ήρθε σε μια από αυτές και το δεύτερο γκολ. Ο Μάνος στο 84ο λεπτό ήταν εκείνος που σφράγισε τη νίκη για την ομάδα της Κρήτης, ενώ ο Παναιγιάλειος έκανε ακόμη μια ευκαιρία στο 93ο λεπτό με κεφαλιά του Σταματή και πάλι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (74′ Γαβριηλίδης), Σμίλτος (87′ Σακελαρόπουλος), Γκούφας, Ντέμο (56′ Κόκορης), Σταματής, Σκαρτσίλας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος (91′ Πλευράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (74′ Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (86′ Κοντογιάννης), Ποτουρίδης.

Spread the love