ΟΦΗ: Γιατί πάντα να φταίνε οι άλλοι;

Μάλλον κάποιος πρέπει να επέμβει πριν κάνει ότι έκανε και στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ο υποτιθέμενος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Σήμερα διάβασα στα ηλεκτρονικά Media ότι έβγαλε λέει γραμμάτιο πληρωμής της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή Κουσκουνά, και μάλιστα μας το έδωσε και φωτογραφικά, θα το προσπεράσω χωρίς να σχολιάσω ότι το εν λόγω γραμμάτιο έχει ημερομηνία λήξης 30/6/2018…
Θα πρέπει λοιπόν να παρατηρήσουμε ότι πρόεδρος στον ΟΦΗ δεν είναι ο Πολεμαρκάκης, ο Καράτζης ο Σηφάκης και πάει λέγοντας, αλλά από ότι μας λέει και ανακοινώνει ο ίδιος, είναι ο Φώτης Τσάλος.
Ο πρόεδρος λοιπόν, βάση του ότι λέει ο νόμος, είναι υπεύθυνος για τις εισπράξεις και φυσικά και για τις πληρωμές των υπαλλήλων του. Δεν γίνεται κάποιος να το παίζει πρόεδρος, να προσλαμβάνει υπαλλήλους, να τους αφήνει απλήρωτους για ένα τρίμηνο και να φταίνε κάποιοι άλλοι.
Επειδή εμείς δεν υπάρξαμε ποτέ ομοτράπεζοι στο φαγοπότι, που μάλλον χρεωνόταν στην ΠΑΕ (το είχαμε επισημάνει από την αρχή και όχι σήμερα ότι το παρελθόν του ανθρώπου επιφυλάσσει κινδύνους για την ομάδα) ,θα λέγαμε σε αυτούς που θέλουν να διοικήσουν την ομάδα να προβούν σε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να προστατέψουν την ομάδα από αποφάσεις σαν αυτή του Κουσκουνά.

f27a87dd70dba9a30c2561b2481e2ac0_171140

Spread the love