Στειακάκης: Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο για το 2018

Επ’ ευκαιρία της έλευσης του 2018 θέλω να απευθύνω ευχές στους αθλητές, τα μέλη της Διοίκησης και τους φίλους του Εργοτέλη, υγεία και προκοπή σε αυτούς και τις οικογένειες τους.
Επίσης θέλω να τους ευχαριστήσω για τις προσπάθειες και την συμβολή τους για το καλό και την πρόοδο του συλλόγου μας, ο οποίος ζωή να έχει, καμαρώνει οκτώ ομάδες ( γυναικείες, ανδρικές, ποδοσφαίρου και μπάσκετ) σε Εθνικές και τοπικές κατηγορίες, αλλά και 500 νέους αθλητές στις ακαδημίες του.
Σε επίπεδο οργανωτικό και οικονομικό, ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης με την συσπείρωση ενός σημαντικού τμήματος των Εργοτελιτών παραγόντων φαίνεται να επιτυγχάνει την πολυπόθητη οικονομική του αυτάρκεια, ενώ μέσα στο 2018 βαίνει και στην οργανωτική αναδιάρθρωση που έχει ανάγκη αλλά καθυστερούσε λόγω της συσχέτισης του με τα προβλήματα της μεγάλης ομάδας μας τα προηγούμενα χρόνια.
Όσον αφορά την βιτρίνα του συλλόγου μας, την νεοσύστατη ΠΑΕ Εργοτέλης, μπορεί να έχει θαμπώσει στην χειμωνιάτικη συγκυρία, όμως θεωρώ ότι η οικονομική υγεία που διαπνέει την ΠΑΕ και ο επαγγελματικός προσανατολισμός του ιδιοκτήτη Μάγκετ Σάμι και των συνεργατών του θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά τους, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Ο Εργοτέλης ανέκαθεν πάσχιζε και αγωνίζονταν, με τις δικές του όποιες δυνάμεις, για μια καλύτερη γενιά νέων ανθρώπων που με καθαρό μυαλό και θάρρος θα γράψει το δικό της βιβλίο σε αυτό τον τόπο, με σοφότερο περιεχόμενο από το προηγούμενο, του οποίου οι σελίδες ευτυχώς τελειώνουν.
Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο για το 2018 αλλά και τα επόμενα έτη.
Γιώργος Στειακάκης

Spread the love