Εκεί…εκεί στη Β΄Εθνική!!!

Ακόμη κι αν έκανε ίσως το καλύτερο 20λεπτο στο φετινό πρωτάθλημα στη Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πετύχει εκτός έδρας νίκη (1-1) και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League χωρίς «διπλό».
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στην Ξάνθη με τον Αλτμαν στο 18΄ και είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως στο β΄ μέρος οι «ακρίτες» ανέβηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 79΄ με τον Γέντρισεκ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας.
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), βοηθοί του οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Μερκενίδης (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: 33′ Λουσέρο, 86 Μεχία – 54′ Άλτμαν, 56′ Κουρμπέλης, 59′ Χουλτ, 69′ Τζανδράρης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Μεχία, Μελιόπουλος (46′ Σιλά), Ντε Λούκας, Λουσέρο, Κίκε (70′ Φασίδης), Γέντρισεκ (90’+3 Κάστρο).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Χούλτ, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λούντ (82′ Χίλιεμαρκ), Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας (78′ Δώνης).

Spread the love