Έπαιξε σαν πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφερε εις πέρας την αποστολή στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 4-1 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και σημειώνοντας την πέμπτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε παραγωγικό βράδυ τον Κώστα Φορτούνη, που σκόραρε δις (6΄, 62΄) και ξανάδωσε προβάδισμα στον πρωταθλητή μετά το αυτογκόλ του Ένγκελς στο 27΄, ενώ ο Ανσαριφάρντ είναι πια πρώτος σκόρερ στη Super League με το τέρμα που σημείωσε στο 66΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τζούρτζεβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Διαιτητής:  ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), βοηθοί του οι Δημητριάδης (Καστοριάς) και Πάτρας (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).
Κίτρινες: 41′ Ντίας, 83′ Τσέναμο – 35′ Σισέ, 41′ Φορτούνης, 52′ Ταχτσίδης
Οι συθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης (67′ Κλέσιο), Ρότσα, Μόρας, Μιχάι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ντίας, Ρόσα (80′ Γιαννιώτης), Μάζαρεκ, Μοράρ (74′ Μαρκόφσκι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης (69′ λ. τρ. Φιγκέιρας), Ένγκελς, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο (46′ Οφόε), Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (76′ Τζούρτζεβιτς).

Spread the love