Δραματικό απόγευμα για τον Εργοτέλη…

Πολύ κακός ο Εργοτέλης στη Δράμα, γνώρισε βαριά ήττα από ην Δόξα και μάλλον θα πρέπει να ψαχτεί πριν είναι πολύ αργά. Με αυτή την άμυνα, παιδική χαρά θα έλεγα εγώ, δεν θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα, ούτε από την πιο μέτρια ομάδα της κατηγορίας και πόσο μάλλον από μια πολύ καλή Δόξα Δράμας που η μέχρι τώρα πορεία της δείχνει ότι θα είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου.

Ο Ριζογιάννης έκανε το 1-0, μόλις στο 4′, με πέναλτι μετά από χέρι του Αγγελόπουλου στην περιοχή, ενώ στο 13′ με ωραία κεφαλιά ο Γκότοβος έκανε το 2-0. Πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Λίτσκας έκανε το 3-0 για τους Δραμινούς, ενώ ο Μαχαίρας στο 84′ έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα! Δίχως νίκη παραμένουν οι Κρητικοί στο πρωτάθλημα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μαχαίρας, Τσούτσης (73′ Κάσες), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64′ Βιτλής), Λίτσκας (56′ Ντατίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπούζας, Βογιατζής, Αγγελόπουλος (26′ Μπουτσάκης), Έφορντ (70′ Εντιαγιέ), Κάιπερς, Σταματάκος.

Spread the love